Dette indhold er sponsoreret

For nogle af os er bilen som et andet hjem. Hvis man har langt til arbejde eller generelt bare kører meget til dagligt, så er det rart med en ren og opryddet bil. Det kan også være, at du kender til pinligheden i, at andre ser hvor beskidt, din bil er.. Dette kan du komme til livs, og derfor vil denne artikel give dig nogle gode tips til, hvordan du holder din bil mere ren. Det handler om at lave nogle simple ændringer i dagligdagen inkluderende bilmåtter og nye vaner. 

Anskaf dig nogle bilmåtter

Først skridt mod en renere bil er meget enkelt. Du bliver nødt til at rydde op i bilen og rengøre den. Hvis du har bilmåtter i bunden af bilen, så er det betydeligt lettere at rengøre den. Disse skal blot støvsuges eller bankes, hvis det er primært grus og snavs, som er endt i bilen, men hvis du har spildt noget, så kan de også vaskes. Bilmåtter er praktiske, fordi du kan tage dem ud, og dermed skal du ikke kravle rundt i bilen med støvsugeren. De beskytter også bunden af bilen fra slidtage. Hvis du ikke allerede har bilmåtter, så kan de købes i Harald Nyborg. Klik på dette link og se hele udvalget af bilmåtter her. 

Gør rengøring af din bil til en vane 

På samme måde som du gør dit hjem rent hver uge, eller hvad der passer til dig, så kan du med fordel gøre det samme med bilen. Typisk tænker vi først på rengøring af bilen, når det står allerværst til, og derfor tager det så lang tid. Det ville derfor være en god idé at skrive bag øret eller i kalenderen, at en gang hver anden uge eller en gang i måneden skal bilen rengøres. Man skal tænke på, at jo oftere man gør det, jo mildere en rengøring skal der til hver gang. Skab nogle nye vaner for dig selv, og du vil ikke fortryde det, når du cruiser rundt i din rene bil. 

Tag skraldet med ud af bilen

Endnu en vane, der skal gøres op med, er at efterlade skrald i din bil. Du tænker nok, at du nok skal tage det med ud senere, men det glemmer man hurtigt, og så hober skralden op og bliver til store mængder. En hjælp til at huske at tage det med ud er at efterlade det i din synsvinkel og ikke på bagsædet, så du kan se det, når du er på vej ud af bilen.